O srandu na svatbě se postará panákovník s personalizací

Je to tady. Vaši přátelé si brzy řeknou své „ano“ a vy máte to štěstí oslavit tento krásný den s nimi. Těšíte se? Samozřejmě! Ale co svatební dar? Panákovník ze dřeva je tím pravým tipem na dárek na svatbu, který je nejen stylový, ale také praktický.

DSC_2381

Náš panákovník ze dřeva je více než jen praktický nosič na panáky. Je to způsob, jak si dvojice může společně užít přípitek a vytvořit si vzpomínky, které je budou provázet. Panákovník umožňuje synchronní přípitek, který dodá každé oslavě jedinečnou atmosféru. Panákovník ve tvaru lyže je vyroben z kvalitního dřeva a nabízí možnost personalizace – můžete na něj nechat vygravírovat jména, datum svatby nebo osobní věnování. Jedná se tak o perfektní dárek na svatbu, ale také jako originální překvapení na narozeniny, na hory nebo jiné oslavy. Panákovník dodá každé příležitosti nádech originality a zábavy.

DSC_2321_1

Použití je jednoduché! Stačí vložit panáky do otvorů, naplnit je nápojem a pak lehce naklonit desku. Oba partneři si mohou užít svůj nápoj ve stejný okamžik, což přináší radost a vzájemné propojení.

Naše rodinná firma Maddera Design nabízí nejen tento unikátní panákovník pro dva, ale také klasický nosič na panáky, který pojme až 6 panáků. I zde je možnost personalizovaného nápisu, což z něj dělá skvělý a osobní dárek. Klasický nosič na panáky je ideální pro větší skupiny, rodinné oslavy nebo jednotlivce jenž zkrátka milují alkohol.

Panákovník ze dřeva a klasický nosič na panáky jsou ideálními volbami pro každého, kdo hledá originální a zábavný dárek na svatbu nebo jinou oslavu. Přineste na oslavu originalitu a radost s našimi jedinečnými dřevěnými produkty od rodinné firmy Maddera Design. Objednejte si je ještě dnes a připravte se na přípitky plné zábavy a společných vzpomínek!

Karin Gabriel 4