Jak nejlépe pečovat o dřevěné produkty?

Máte doma krásné dřevěné prkénko, misku nebo jiný dřevěný výrobek a přemýšlíte, jak se o něj správně starat, aby vám vydržel co nejdéle? Péče o dřevěné produkty je nezbytná, pokud chcete, aby si zachovaly svůj vzhled, funkčnost a odolnost. Maddera design špičkové oleje a vosky na dřevo, které zajistí, že vaše dřevěné výrobky budou chráněné a krásné po mnoho let.

DSCF0278 800 x 600

Olej na dřevo je ideálním prostředkem pro ochranu a ošetření dřevěných povrchů. Jedním z nejlepších produktů na trhu je náš frakcionovaný kokosový olej, speciální typ kokosového oleje, který je 100% rostlinný. Díky unikátnímu výrobnímu procesu zaručuje, že nežlukne, což je velkou výhodou při dlouhodobém používání. Tento olej je řídký, snadno se vsakuje do dřeva a jeho aplikace je velmi jednoduchá. Je také olejem vhodným pro styk s potravinami, což znamená, že neovlivní chuť potravin, a je tedy ideální volbou pro kuchyňské prkénka, misky a další dřevěné kuchyňské potřeby.

Pokud si kladete otázku, čím ošetřit kuchyňské prkénko, frakcionovaný kokosový olej od Dřevo voní s.r.o. je jednoznačnou odpovědí. Díky své schopnosti rychle se vsáknout do dřeva a dlouhodobě jej chránit, tento olej poskytuje optimální péči, kterou dřevo potřebuje.

Použití oleje nebo vosku na dřevo není složité a zvládne to každý. Je to jednoduché! Stačí nanést tenkou vrstvu oleje nebo vosku na čistý a suchý povrch dřeva a rovnoměrně ji rozetřít. Poté nechte olej nebo vosk působit po dobu několika hodin, aby se dobře vsákl. Přebytečný olej nebo vosk poté setřete měkkým hadříkem. Tímto způsobem ochráníte dřevo před vlhkostí, bakteriemi a zanecháte mu přirozený lesk.

Návod k použití oleje a vosku_Mesa de trabajo 1

Díky naší dlouholeté práci se dřevem nabízíme jen ty nejlepší produkty pro péči o dřevěné povrchy. A to ať už hledáte olej na dřevo nebo kombinaci oleje a vosku na dřevo. Naše produkty nejen chrání, ale také zdůrazňují přirozenou krásu dřeva. S našimi oleji bude váš dřevěný nábytek, kuchyňské náčiní či dekorace vždy v perfektním stavu.